VOEDZ ontstaan vanuit onze passie om mensen te begeleiden en te motiveren om lekker in je vel te zitten en zo optimaal te genieten van het leven.

Waarom VOEDZ?

VOEDZ kijkt verder dan gewicht, BMI en gezonde producten. VOEDZ weet hoe moeilijk het kan zijn om juiste keuzes te maken met betrekking tot voeding en leefstijl. Want weet jij niet dat elke avond een zak chips eten slecht voor je is en weet jij niet dat je meer moet bewegen en gezonder moet eten? Vaak ligt niet het probleem bij de kennis hiervan, maar bij inzicht in patronen, mentale obstakels, onderbewuste sturing enz. VOEDZ richt zich op de bewustwording van wat er bij jou gebeurt en helpt jou vervolgens om gezondere keuzes te maken! Bewustwording is noodzakelijk om tot blijvende verandering te komen.

De Z van VOEDZ

De Z van VOEDZ is er niet voor niks. Het zegt meer over onze visie van begeleiden. Zelfvertrouwen, Zelfreflectie, Zelfkennis en Zelfinzicht zijn woorden die centraal staan bij onze intensieve begeleiding. VOEDZ helpt jou bij bewustwording en gaat samen met jou werken aan een gezond lichaam en optimaal leef-genot. VOEDZ is motiverend, uitdagend en soms confronterend!

 HOLD THE VISION, TRUST THE PROCESS